Nu sunt chef bucatar si nici nu am studii in domeniu. Aceasta este fasolea cu ciolan, un preparat naţional care nu lipeseşte din nicio casă.
Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult
Rețeta de la bunica este cea mai buna!! Ce pot sa mentionez este ca ciorba de fasole cu ciolan afumat se poate pregati si fara. Gasiti asa ceva in anumite macelerii locale mai mici sau il puteti prepara acasa.
250gr fasole (boabe mici), morcovi, ceapa, sare, piper, ciolan afumat, boia. Asta pentru doamnele care sunt ingrijorate de efectele acestuia asupra sanatatii. Se consuma in orice perioada a anului si din fericire se gateste foarte usor.
Lăsăm fasolea la înmuiat peste noapte.
Gasiti asa ceva in anumite macelerii locale mai mici sau il puteti prepara acasa. Ingrediente pentru reteta de ciorba de fasole pastai cu ciolan afumat. Aceasta reteta de ciorba de fasole cu ciolan afumat, pe langa faptul ca este gustoasa, nu este grasa.
Am reteta de ciorba de fasole cu ciolan afumat de la mama mea si asa o pregatea si bunica mea. Ce pot sa mentionez este ca ciorba de fasole cu ciolan afumat se poate pregati si fara. Ingrediente pentru oala de 10 litri:
Ingrediente pentru reteta de ciorba de fasole pastai cu ciolan afumat. Daca aveti rabdare va invit sa parcurgem impreuna, etapa cu etapa, ilustrat. Condimentata bine si cu un ciolan de buna calitate o sa iasa o mancare fenomenala.
Modul de preparare al retetei:
Fasole boabe cu ciolan afumat la ceaun, fiarta incet la un foc domol. Acest blog a luat nastere din pasiunea mea pentru gatit. Ciolanul este bine sa fie crud si afumat (nu prefiert).
In vasul roman se aseaza fasolea, ciolanul si foile de dafin, se adauga 0,5 litrii de apa si se introduce la cuptor 1,5 ore. Fasolea se acopera cu apa si se lasa la inmuiat aproximativ 12 ore. Lăsăm fasolea la înmuiat peste noapte.
Ciolanul se firbe separat de fasole despre retete.online. Am reteta de ciorba de fasole cu ciolan afumat de la mama mea si asa o pregatea si bunica mea. Fasole boabe cu ciolan afumat la ceaun, fiarta incet la un foc domol.
Se consuma in orice perioada a anului si din fericire se gateste foarte usor.
Nu sunt chef bucatar si nici nu am studii in domeniu. Nu exista 1 decembrie fara fasole cu ciolan afumat! Un preparat deosebit de gustos si consistent, fasole cu ciolan, din topul produselor traditionale romanesti din fasole.
Berbagi :
Posting Komentar
untuk "Fasole Cu Ciolan Afumat Reteta"
Posting Komentar untuk "Fasole Cu Ciolan Afumat Reteta"