Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Lora Si Dan Badea

Lora Si Dan Badea

Lora si sotul sau, dan badea, au fost in ultima perioada subiectul unor articole din presa care anuntau ca cei doi urmeaza sa divorteze. Casnicia lor a durat doi ani de zile, iar in 2012 lora se declara cea mai fericita femeie.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Lora şi dan badea divorţează! Cântăreaţa şi comediantul au ajuns luni (13 octombrie) la cabinetul notarial, în jurul orei 12. În urmă cu mai mulți ani, lora și dan badea au format o familie.

Cat De Mult A Suferit Lora In Timpul Căsniciei Cu Dan Badea Era Agresiv M Am Inchis In Baie Am Urlat In Pernă Impact
vizitati articolul complet aici : https://playtech.ro/stiri/cat-de-mult-a-suferit-lora-in-timpul-casniciei-cu-dan-badea-era-agresiv-m-am-inchis-in-baie-am-urlat-in-perna-71100
Acesta a explicat că totul a fost extras din context și că lora se refera la un fost iubit. Totusi, intre cei doi se forma un spatiu din ce in ce mai mare, cu fiecare zi care trecea, asa ca au decis sa isi spuna adio. Lora, mărturie dureroasă despre căsnicia cu dan badea.

Lora va purta la nunta una dintre creatile designerului roman mihai albu.

Luna aceasta cantareata lora si dan badea au implinit 2 ani de casatorie. Acesta a explicat că totul a fost extras din context și că lora se refera la un fost iubit. Îndrăgita cântăreață lora, a trecut prin momente foarte grele în timpul căsniciei cu dan badea, după spusele acesteia soțul ei …

Atat a durat casnicia lorei cu dan badea. Cântăreaţa a postat pe facebook un cover pentru pian al piesei „puişor, iar comentariul ei pare să spun tot despre situaţia în care se află. Lora are o relație frumoasă cu managerul ei, ionuț ghenu, și este una dintre cele mai iubiti artiste din românia.

Lora Declaraţii Uluitoare La Nici Două Luni De La Divorţ Dan Badea Va Avea Un Soc Cand Va Vedea Asta
vizitati articolul complet aici : https://www.romaniatv.net/lora-declaratii-uluitoare-la-nici-doua-luni-de-la-divort-dann-badea-va-avea-un-soc-cand-va-vedea-a_186976.html
Casnicia lor a durat doi ani de zile, iar in 2012 lora se declara cea mai fericita femeie. Astăzi frumoasa artistă a mers împreună cu soţul ei la notar pentru a înaintea actele de divorţ. Lora a inregistrat un cover surpriza pentru iubitul ei dan badea, actor de stand up comedy cu ocazia zilei lui de nastere, care coincide de asemenea si cu ziua ei (23 iulie).

Zi de sărbătoare pentru lora şi dan badea!

Acesta a explicat că totul a fost extras din context și că lora se refera la un fost iubit. Lora şi dan badea au ajuns la notar împreună, în jur de ora 12. Dan badea, fostul soț al lorei, a vrut să lămurească situația și a postat un mesaj pe pagina de facebook.

Aniversare lora badea, comedianul dan badea, figurine de tort lora dan badea, lora dan badea, lora mireasa, nunta lora badea, rochie mireasa lora. Luna aceasta cantareata lora si dan badea au implinit 2 ani de casatorie. Totusi, intre cei doi se forma un spatiu din ce in ce mai mare, cu fiecare zi care trecea, asa ca au decis sa isi spuna adio.

Dan Badea S A Căsătorit Aleasa Lui Seamănă Cu Lora Foto
vizitati articolul complet aici : https://www.apropotv.ro/dan-badea-s-a-casatorit-aleasa-lui-seamana-cu-lora-foto-19819033
Cântăreaţa a postat pe facebook un cover pentru pian al piesei „puişor, iar comentariul ei pare să spun tot despre situaţia în care se află. Lora şi dan badea au pus capăt mariajului lor, deşi păreau că vor să lupte pentru a surmonta problemele care au apărut între ei. Lora şi dan badea divorţează!

Ambii declara ca se simt mai mult nerabdatori, dar sunt siguri ca vor veni si emotiile.

Se pare că lora şi dan badea au rămas în relaţii foarte bune întrucât au ieşit de la notar cu zâmbetul pe buze. Luna aceasta cantareata lora si dan badea au implinit 2 ani de casatorie. Lora şi dan badea au pus capăt mariajului lor, deşi păreau că vor să lupte pentru a surmonta problemele care au apărut între ei.

Posting Komentar untuk "Lora Si Dan Badea"