Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Efectul De Sera Consecinte

Efectul De Sera Consecinte

Ce este efectul de seră ? Altfel despre încălzirea globală (i).

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Efectul de seră poate fi descris ca fiind rezultatul interacţiunii dintre lumina solară şi straturile de gaze cu efect de seră din atmosfera terestră, care se întind până la înălţimi de 100 km deasupra. Ce este efectul de seră ? Producerea si degajarea in atmosfera a gazelor care produc efectul de sera a dus la incalzirea usoara a temperaturii medii a planetei cu unele consecinte pentru mediu.

Omul Si Clima Efectul De Sera Orizont Alternativ
vizitati articolul complet aici : https://documentar25.wordpress.com/2016/04/13/omul-si-clima-efectul-de-sera/
Fiecare molecula intervine cu un. Completezi informațiile din formularul de comandă și imediat după. Efect de seră este un termen folosit pentru a evidenția contribuția unor anumite gaze emise natural sau artificial la încălzirea atmosferei terestre prin modificarea permeabilității atmosferei la radiațiile solare reflectate de suprafața terestră.

Acest fenomen a fost descoperit de joseph fourier în 1824.

Fiecare molecula intervine cu un. Viaţa terestră există datorită efectului de seră (natural). De asemenea, mai sunt responsabile si alte elemente, insa cu.

Efectul de sera este un fenomen natural important pentru supravietuirea planetei, care consta in cercetarea sistematica a efectului de sera a inceput insa ceva mai tarziu, in 1958, prin activitatea cele mai grave consecinte sunt legate direct de distrugerea padurilor tropicale, a padurii amazoniene. Efect de seră este un termen folosit pentru a evidenția contribuția unor anumite gaze emise natural sau artificial la încălzirea atmosferei terestre prin modificarea permeabilității atmosferei la radiațiile solare reflectate de suprafața terestră. Fara el, temperatura producerea si degajarea in atmosfera a gazelor care produc efectul de sera, a dus la incalzirea usoara a temperaturii medii a planetei cu unele consecinte pentru mediu.

Efect De Sera Pe Marte Ziarul Curentul
vizitati articolul complet aici : https://www.curentul.info/special/efect-de-sera-pe-marte/
Efectul de seră este un factor major în menținerea caldă a pământului pentru că menține o parte din căldura planetei care altfel ar scăpa din atmosferă în spațiu. Efect de seră este un termen folosit pentru a evidenția contribuția unor anumite gaze emise natural sau artificial la încălzirea atmosferei terestre prin modificarea permeabilității atmosferei la radiațiile solare reflectate de suprafața terestră. Carburantii de tip fosilier reprezinta principala sursa de energie, prin arderea lor se produce dioxid de carbon, metan si oxizi de nitrogen si toate acestea contribuie la crearea efectului de sera.

Descărcarea referatului cu titlul efectul de sera este gratuită.

Stratul de ozon protejeaza suprafata pamantului. Guardarguardar consecintele efectului de sera.doc para más tarde. Altfel despre încălzirea globală (i).

100%(2)100% encontró este documento útil (2 votos). De asemenea, mai sunt responsabile si alte elemente, insa cu. Gazele de sera pot sta in atmosfera de la cativa ani, la cateva decade, sute sau chiar mii de ani.

Efectul De Seră Si Incălzirea Globală By Mihăilă Mădălina Georgiana
vizitati articolul complet aici : https://prezi.com/mkqmxpbqojov/efectul-de-sera-si-incalzirea-globala/
Înainte să abordăm mai profund subiectul, să vedem ce se întâmplă în alte locuri. Cand un gradinar doreste sa cultive o planta la o temperatura ea este direct legata de cresterea cantitatilor de ges din atmosfera si poate duce la grave consecinte pentru planeta si oameni, in general. Carburantii de tip fosilier reprezinta principala sursa de energie, prin arderea lor se produce dioxid de carbon, metan si oxizi de nitrogen si toate acestea contribuie la crearea efectului de sera.

Iar de aici si pana la efecte grave asupra sanatatii nu este cale lunga.

Efectul se numeste efect natural de sera si contribuie la cresterea temperaturii planetei cu aproximativ 330 c fata de temperatura care ar fi înregistrata în absenta gazelor cu efect de sera. Efectul de seră este un factor major în menținerea caldă a pământului pentru că menține o parte din căldura planetei care altfel ar scăpa din atmosferă în spațiu. O mare parte a acestei probleme este cauzata de gazele ce produc efectul de sera.

Posting Komentar untuk "Efectul De Sera Consecinte"