Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vand Casa Batraneasca Domnesti Ilfov

Vand Casa Batraneasca Domnesti Ilfov

Casa batraneasca la curte, din caramida, suprafata totala teren 2550mp, deschidere 28m, cu cadastru si intabulare, 3 camere, + dependinte. Imobiliare » case de vanzare.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Vand vila+bonus casa batraneasca+ta 4990 m². Judeţul ilfov inregistrează o rată de infectare cu noul coronavirus, cumulată la 14 zile, de 4,71 cazuri la mia de locuitori, in scădere uşoară faţă de ziua precedentă, cand incidenţa a fost de. Vand casa batraneasca casa+ gradina 2500 m2 casa:

Casa Batraneasca De Vanzare Judetul Ilfov Mai 2021
vizitati articolul complet aici : https://www.oferte360.ro/proprietati-vanzare/casa-batraneasca-de-vanzare-judetul-ilfov.html
Vand vila+bonus casa batraneasca+ta 4990 m². Doua dormitoare cu baie mare dormitor matrimonial cu baie proprie si. Rezultat de cautare pentru teren casa batraneasca ilfov în românia.

Vezi 41 rezultate pentru vand casa batraneasca ilfov la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 4.513 eur.

Hol, camera tehnica/ wc de servici, camara, bucatarie mobilata si utilata, living si terasa acoperita de cca 18 mp etaj: Descopera 4 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la teghes, domnesti, ilfov (localitate). Vezi 41 rezultate pentru vand casa batraneasca ilfov la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 4.513 eur.

Casa batraneasca la curte, din caramida, suprafata totala teren 2550mp, deschidere 28m, cu cadastru si intabulare, 3 camere, + dependinte. Doua dormitoare cu baie mare dormitor matrimonial cu baie proprie si. * vand casa batraneasca din caramida, mobilata si utilata, schimb cu apartament 3 camere.

Case De Vanzare Vile Domnesti Imobiliare Homezz Ro
vizitati articolul complet aici : https://homezz.ro/anunturi_case-vile_de-vanzare_in-domnesti-if.html
Vand in comuna dascalu,teren 230 m2, deschidere 12 ml + casa batraneasca amprenta la sol 63 m2,compusa din 3 camere, bucatarie hol; Case de vanzare domnesti, ilfov suprafata (mp). Casa este la gri, exterior tencuit, interior tencuit, instalatii electrice si sanitare, pe parter avand incalzire in pardoseala iar pe etaj si mansarda incalzire prin calorifere, tavanele facute cu rigips si gret.

Mp cu toate utilitatile aferente pe strada calea domneasca langa finante negociabil.

Bransament electric trifazat, centrala automatizata pe combustibil solid, put forat, ministatie de epurare, internet, televiziune prin satelit. Pe okazii.ro cumperi online produse cu reducere si livrare gratuita din stoc. Casa dascalu, ilfov, voluntari, anunturi, director web, catalog firme, adauga, posteaza.

Casa batraneasca crangurile de jos, dambovita, 2337 mp. Este dotat cu loc de parcare, nespecificat, terasa, electricitate. Explorează și case de vânzare!

Case Vile De Vanzare Vanzari Imobiliare Imobiliare Imobiliare
vizitati articolul complet aici : https://www.admart.ro/imobiliare/35,35/amp?order=price&ord_t=asc&start=32
Bransament electric trifazat, centrala automatizata pe combustibil solid, put forat, ministatie de epurare, internet, televiziune prin satelit. Doua dormitoare cu baie mare dormitor matrimonial cu baie proprie si. Casa, anexe si teren 3995, ghermanesti, snagov, jud.

Imobiliare » case de vanzare.

Teren 700 mp si casa p+1e, sat cosani, judet valcea. Imobiliare » case de vanzare. Vand casa domnesti 3 cam +dependinte aprenta casa +teren 400mp gaze,lumina,centrala,apa.curenta!!!

Posting Komentar untuk "Vand Casa Batraneasca Domnesti Ilfov"