Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Podul De Sticla Din China

Podul De Sticla Din China

Aproximativ 600 de oameni pot traversa podul la un moment dat. Podul de sticlă va uni două.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

China a inugurat cel mai mare şi cel mai lung pod de sticlă din lume, construcție care a costat 3,4 milioane de dolari. Construcţia este alcătuită din mai mult de 1.000 de geamuri de sticlă de 4 cm grosime şi este susţinută de cabluri cu o greutate de peste 120 de tone. Pasarelele din sticlă sunt la modă în china.

Podul De Sticlă Chineză De Sticlă Podul De Sticlă Din China
vizitati articolul complet aici : https://zizuhotel.ru/ro/bangkok/kitaiskii-treskayushchiisya-steklyannyi-most-steklyannyi-most-v-kitae/
0 calificaciones0% encontró este documento útil (0 votos). Mulți dintre ei țipă, se țin de stâncă sau le tremură picioarele la propriu. În china, foarte mult iubesc podeaua şi poduri de sticlă transparentă.

Și, recent, chinezii au aprobat construirea celor mai neobișnuite poduri.

Cu siguranță să traversezi podul de sticlă situat la 180 de metri în munții yuntai din china e o experiență. Dacă alegi să vizitezi podul de sticlă din china, pentru a evita aglomerația de la această atracție, îți. Podul este construit la o înălţime de 300 de metri.

Lee dong hai, un turist, a trăit acest șoc. Cel mai lung si mai inalt pod de sticla din lume, inaugurat acum doua saptamani in china, a fost inchis din cauza numarului mare de vizitatori. Podul haohan qiao este cel mai lung pod de sticlă din lume.

Nou Pod De Sticlă In China Este Cel Mai Lung Din Lume Dar Va Rezista Fotografie
vizitati articolul complet aici : https://ro.maisonjardin.net/6661191-new-glass-bridge-in-china-it-is-the-longest-in-the-world-but-will-it-resist-photo
Podul haohan qiao este cel mai lung pod de sticlă din lume. O noua atractie in china ; Pasarelele din sticlă sunt la modă în china.

Un turist din china a trăit un şoc după ce podul din sticlă suspendat la o înălţime de 1158 de metri a crăpat chiar în timp ce se plimba pe el.

Autoritatile din parcul zhangjiajie, unde podul de 430 de metri se intinde deasupra unui canion, la o inaltime de 300 de metri, au anuntat ca inchid obiectivul turistic. Potrivit companiei care efectuează lucrările, primii vizitatori vor putea păși pe podul. Un alt pod de sticlă urmează să fie inaugurat în parcul naţional zhangjiajie, din china.

Pasarelele din sticlă sunt la modă în china. Un nou pod din sticlă suspendat a fost inaugurat în china. China a inugurat cel mai mare şi cel mai lung pod de sticlă din lume, construcție care a costat 3,4 milioane de dolari.

Video Imagini Amețitoare Cel Mai Lung Pod De Sticlă Din Lume A Fost Inaugurat Libertatea
vizitati articolul complet aici : https://www.libertatea.ro/stiri/videochina-a-inaugurat-cel-mai-lung-pod-de-sticla-din-lume-constructia-a-intrat-in-cartea-recordurilor-3074394
Șădința de la primărie (de andrei bolocan). Pasarelele din sticlă sunt la modă în china. Despre podul din sticlă din china, cel mai lung şi mai înalt pod de sticlă din lume, se spune că a fost sursa de inspiraţie a planetei pandora din filmul cred în natură, armonie, echilibru şi frumuseţe.

O pasarelă de sticlă, sub forma literei u, a fost inaugurată pe muntele yuntai pe 20 septembrie.

O noua atractie in china ; Puntea este făcută din 1.077 de panouri de sticlă doar 600 de oameni vor avea voie, simultan, pe pod, din motive de siguranţă, deşi este proiectat să ţină de cinci ori mai mulţi. Și, recent, chinezii au aprobat construirea celor mai neobișnuite poduri.

Posting Komentar untuk "Podul De Sticla Din China"